UPS a livrat un miliard de vaccinuri COVID-19 și continuă să ofere speranță în întreaga lume 

UPS a livrat un miliard de vaccinuri COVID-19

UPS (NYSE: UPS) a anunțat astăzi că a depășit borna de un miliard de doze de vaccin COVID-19 livrate, cu un procent de livrare la timp aproape perfect. La doar un an de la livrarea primului vaccin de către UPS, acest lucru a fost posibil datorită abordărilor inovatoare ale UPS, tehnologiilor unice de urmărire a coletelor oferite de UPS® Premier, soluțiilor pentru lanțul frigorific și rețelei globale extinse care asigură serviciile UPS Healthcare™ clienților și comunităților din întreaga lume.

„Angajații UPS au fost esențiali în lupta împotriva COVID-19, oferind acces echitabil la serviciile medicale critice”, a declarat Kate Gutmann, Chief Sales and Solutions Officer și vicepreședinte executiv UPS Global Healthcare. „Această realizare nu ar fi fost posibilă fără efortul fiecărei persoane din rețeaua noastră globală care a lucrat neobosit, alături de partenerii și clienții noștri, pentru a accelera distribuția vaccinurilor și a ajuta comunitățile să fie în siguranță.”

Rețeaua globală UPS și angajații UPS au sprijinit clienții din domeniul medical și organizațiile globale și au intrat în parteneriate public-private pentru a oferi vaccinuri și expertiză în lanțul frigorific țărilor cu populații care locuiesc în zone greu accesibile, asigurând livrarea către cât mai multe persoane posibil. Pentru a realiza acest lucru, UPS Healthcare a definit aproximativ 500 de rute comerciale pentru a permite transportul neîntrerupt de vaccinuri la nivel mondial și a folosit peste 1.350.000 kg de gheață carbonică pentru a ajuta la transferul în siguranță al vaccinurilor.

„UPS Healthcare a stabilit ritmul pentru livrarea vaccinului COVID-19 la nivel global, datorită susținerii și dăruirii angajaților UPS și capacităților și expertizei logistice globală a companiei”, a declarat președintele UPS Healthcare Wes Wheeler. „Medicamentele derivate din produse biologice și livrate prin intermediul rețelei de ultimă generație pentru lanțul frigorific reprezintă viitorul în sistemul medical, iar UPS Healthcare răspunde acestei cerințe.”

Aceste eforturi globale includ:

Donații de congelatoare pentru temperaturi foarte scăzute și livrări de vaccinuri în natură pentru a facilita distribuția echitabilă în zonele îndepărtate și rurale din Africa, America de Sud, Asia, America de Nord și Europa, posibile prin intermediul Fundației UPS.

Trei centre regionale de comandă UPS Healthcare, disponibile 24/7, care anticipează și gestionează transferul vaccinurilor la nivel global pentru a asigura livrarea la timp, cu planuri de urgență și soluții împotriva riscurilor de vreme extremă și alte obstacole.

Parteneriat cu Gavi și alte organizații pentru a instrui și administra transferul vaccinurilor care trebuie menținute la temperaturi foarte scăzute în țările COVAX, oferind asistență COVID și infrastructură medicală.

Experți în logistică UPS localizați în țări precum Indonezia și Malawi pentru a gestiona în siguranță procesele de logistică și distribuție a vaccinurilor.

Asistență UPS pentru dozele de vaccin livrate prin intermediul dronelor în clinicile din Africa prin parteneriatul dintre Zipline și Gavi.

Vizibilitate în timp real asupra locației vaccinurilor prin tehnologia UPS® Premier, care oferă vizibilitate precisă asupra fiecărui colet cu vaccinuri – pe o rază de 3 metri de locația lor, oriunde în rețeaua globală UPS.

Peste 130 de studii clinice susținute până în prezent prin intermediul Marken, subsidiara UPS Healthcare, implicată în aproape toate vaccinurile și tratamentele aflate în curs de dezvoltare.

“Oferirea de servicii este în ADN-ul nostru. Vom continua să furnizăm provizii, vaccinuri și alte terapii care salvează vieți, fiind atenți în același timp la o distribuție echitabilă în fiecare țară pe care o deservim”, a declarat Laura Lane, Chief Corporate Affairs Officer și responsabilă, la nivel global, pentru impactul social și sustenabilitate. 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*