traian basescu blog

scrisoare deschisa de la blogger la Presedintele Romaniei, Traian Basescu

unde e blogul lui traian basescu? hai ma baiete ca a inceput campania si tu ramai ultimu din gasca. nu e frumos, face lumea mijto de tine.

uite, elena udrea poate sa-ti dea un sfat. daca in ea nu ai incredere apeleaza la unu cu experienta (Nastase, de ex).

sau de la unu mai nou in bransa (iliescu). mda, stiu ca el nu prea le are, dar are proaspete in minte toate etapele aparitiei blogului. ca sa nu mai zic de geoana. baiatu ala vrea sa o ia inaintea tuturor cu contul lui de pe neogen video.

daca nu ai incredere in politicienii bloggeri apeleaza la cristi, la bobby sau la vali. ei iti pot da un sfat bun. la fel si manafu

hai in blogosfera, ca trece timpu si e pacat de toate viralele alea si de toate afisele cu tine. gindeste-te numai cit trafic ai face daca le-ai posta numai pe alea la tine pe blog. nu mai sta omu sa le caute pe google. si nici nu tre sa scrii. e suficient sa rogi pe cineva sa puna pozele sau filmele acolo.

hai ca e simplu, un wordpress.com e gratis si usor de folosit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

  1. domnule presedinte.felicitari pentru noua dv alegere in fruntea statului si va uram noi succese in activitatea dv de conducere,nu cred ca este usor atita timp cit in romania sint atitea lacune si lipsuripe care de unu simgur este foarte greu de inlaturat,mai ales cind opozitia este formata de mafioti,iar sistemu judiciar este un acolit de nadejde al acestora.
    domnule presedinte mias permite un sfat:incepeti cu inlaturarea buruienilor pentru a avea o cultura sanatoasa care sa dea productie,incepeti cu mici intreprinzatori care prin stilul lor de a munci au facut ca muncitori sa se uite peste hotare nadajduind la un cistig mai bun.
    chiar si in unitati de stat nr. ministeru tineretului si sportuluiunde va aducem la cunostintza ca sint baze sportive unde inca se mai practica sclavagismu(csn piatra arsa)unde salariatii muncesc16 orepe zi 7 zile pe saptamina chiar nu au dreptu si ei la un servici decent?poate si de acolo vau votat cineva in speranta ca veti face dreptate,
    domnule presedinte va urez spor la treaba si va multumesc

  2. Dupa trecerea cu succes a guvernului prin parlament,consider prioritatea numarul unul, legea bugetului pe 2010. A doua lege inca nefinalizata este legea unitara de pensii si anularea legilor speciale,apoi recalcularea tuturor pensiilor speciale si desfiintarea tuturor minicaselor de pensii speciale. Astept sa se materializeze promisiunea guvernului Emil Boc, ce s-a angajat sa anuleze impozitul pe pensiile mai mici de 2000 lei/luna, incepand cu prima zi a anului 2010.
    P.S=Intrebarea mea este,autoritatile statului,pana in prezent au recuperat salariile de la magistrati,primite ilegal pe cele trei luni de greva?

  3. “LA MULTI ANI” DOMNULE PRESEDINTE. SANATATE LA TOATA FAMILIA.
    -UN FOST MILITAR, ANGAJAT PE BAZA DE CONTRACT, SI DAT AFARA LA 40 DE ANI.

  4. SA TRAITI BINE!!!SI IARNA SI VARA. aici sint bani dumneavoastra. APA TRECE PIETRELE RAMIN. NU NE MAI -TRAGETI PE DREAPTA. CUM SE DA O VESTE PROSTA SI UNA BUNA. BOC-DOMNU PRESEDINTE TREBUIE SA-VA DAU 2 VESTI UNA BUNA SI UNA REA.PE CARE S-O SPUN PRIMA.BOC SPUNE-O PE CEA PROSTA. IN SONDAJE GEONA ARE 60% VESTEA BUNA DVS AVETI 70% SA TRAITI BINE.

  5. se poate schimba ceva…
    se poate sa devin candidat la un post de consilier prezidential

  6. Am o recenzie din presa internationala care poate interesa pe dl Presedinte si guvernul Boc privind experienta aplicarii DEMOCRATIEI DIRECTE in 24 state americane si Elvetia. Poate îmi spuneti adresa pe care trebuie scrisa.
    Multumesc.

  7. la multi ani! domnule presedinte, domnule basescu, sincer ma intreb daca aceste mici mesaje sunt citite de dv. personal. idei si sugestii sunt destule – pe care dv nu aveti posib. sa le percepeti cu toata baia de multime pe care o faceti. as fi mult. sa stiu acest lucru!!!

  8. sper sa citesti aceste mesaje,sunt ale unor oameni care iubesc DEMOCRATIA pe care se pare ca vrei sa o transformi in altceva,nu te impauna cu laurii victoriei n-ai castigat pe bune alegerile ci printr-o mare frauda,sfidand tot ceea ce inseamna bun simt .toti cei care te lingusesc si iti creaza impresia ca esti iubit te mint,baile de multime pe care le faceai erau ale spritangiilor si petrecaretilor care nu prea le au cu munca ,cu cinstea,nu erau cetatenii onesti ,care nu asteapta sa le pice ceva mura-n gura. de aceea domnule traian basescu, reflecteaza bine,fii presedintele tuturor romanilor,asa cum ai promis,fii cinstit,respecta DEMOCRATIA care este cucerirea celor care s-au jerfit la revolutie,este a noastra a tuturor si pentru care nu ai nici un merit.

  9. de ce nu lasati toate mesajele? sunt cumva deranjante? adevarul deranjeaza? lasati mesajele care au reprosuri la adresa presedintelui,poate invata ceva din ele! lumea care i-a cantat osanale va vedea ce”anticomunist” a votat, a votat un comunist in cel mai adevarat sens al cuvantului,un om se mai poate schimba pe parcursul vietii,poate deveni mai mbun mai intelept dar acest presedinte nu mai are nici o sansa sa devina mai bun pentru ca este bolnav, are boala puterii, crede ca s-a infipt in fruntea statului si nu-l mai poate lovi nimic,dar nu se stie niciodata,dupa cum arata,dupa cum guverneaza de unul singur ca ceilalti doar executa,s-ar putea sa piarda repede credibilitatea pe care a castigat-o prin smecherie,prin fals de imagine,imbatandu-i pe oameni cu apa rece.Un om care e obisnuit sa minta,o face mereu si incepe sa creada ca spune adevarul,dar cu toata abilitatea lui,nu s-a nascut nimeni pe lume care sa nu plateasca mai devreme sau mai tarziu pentru ceea ce face!Ne rugam lui DUMNEZEU sa plateasca! mai ales ca l-A sfidat cand a jurat stramb pe BIBLIE!

  10. Unde sunt banii 30 miliarde euro pe care Romania i-a primit de la Comisia Europeana?Unde sunt investiti banii astia?care normal trebuiau investiti in infractustura tarii(transporturi,sistemul de invatamant,sistemul de sanatate etc).
    Acesti bani au ajuns in mana doamnei Elena Udrea care habar nu are ceeea ce inseamna cuvantul “politica”,care locul ei e in modeling,iar acesti bani au fost investiti in scopurile ei personale.
    Din cauza acestei doamne Elena Udrea,Romaniei sa-u blocat toate drepturile de a mai primi bani de la UE.
    Deci vedeti ine ne reprezinta tara,o corupta,in frunte cu sistemule de guvernamant din prezent si domnul presedinte al Romaniei din prezent si din trecut,adica domnul Traian Basescu.

  11. Domnule Traian Basescu va intreb de ce taxe pe shaorma cum ca ar fi nesanatoasa . Aceasta are in compozitie friptura din piept de pui adica slaba ,cartofi prajiti si salate de rosii varza castraveti.De ce aceste ingrediente sunt mai sanatoase la restaurant decat la shaormerie?Acum un an am avut o nunta in familie si am platit la restaurant 483 mil lei din care doar pentru 30 mil, avansul platit cu 2 ani inainte,am primit chitanta restul nu.In 2000 am deschis o shaormerie care a mers din ce in ce mai bine pana acum 4 ani.De atunci am avut mereu datorii,pentru amenajare spatiu,utilaje apoi pentru o casa si un apartament pentru unul din copii, pentru masini leasinguri, dar banul circula si totul era bine,eu castigam dar dadeam mai departe si puteam achita toate datoriile particulare si la stat fara nicio intarziere.Incepand cu anul 2004 s-a observat o scadere a vanzarilor.reveneam mereu la vanzari bune mai cu o reclama,mai cu niste lumini,cu un mobilier nou.Tot in 2004 si sotul meu care era tot inginer ca si mine a ramas fara servici dupa ce a lucrat 22 ani din care 15 fusese sef de sectie.Cu alti bani si alte imprumuturi am construit o hala cu banii castigati din shaormerie.Ca sa nu mai lungim vorba in 2004 la mine lucrau 16 fete pe 3 schimburi toate cu carte de munca si la atelierul mecanic al sotului lucrau 11 .Dupa 2 ani firma sotului care se ocupa de termopane si lucrari mecanice a dat faliment.Datorita mariri taxelor si a accizelor ,aparitiei altora ca taxa de prima inmatriculare si a altora cat si a scaderii puterii de cumparare am renuntat la schimbul de noapte pastrand 12 angajate.In 2009 lucrurile au mers prost si am mai dat in somaj intai 3 angajate iar la aparitia forfetarului inca 5 pentru ca eu a trebuit sa-mi pastrez venitul macar pana achit toate datoriile.Daca mai puneti si taxa pe shaorma renunt si la cele 4 pe care le mai am si vom lucra doar noi cei din familie.Deci uite cum in 4 ani au ramas fara loc de munca 37 oameni eu am ramas cu acelasi venit iar statul pierde CAS uri de la 37 salariati doar de la 2 firmulete mici si in plus da ajutor de somaj.In plus va rog sa-mi spuneti cu ce este nociv un piept de pui,un cartof,sau salata fata de orice paine care are obligatoriu agent de ingrosare E412,regulatori de aciditate E341 si E170 ,emulgatori si multe altele in cantitati foarte mari

  12. La multi ani domnule presedinte,
    ma puteti ajuta si pe mine sa-mi spuneti cum as putea face rost de 1000 de euro sa-mi achit datorile ca am ramas somera si insarcinata si e cam greu,este o suma mica pentru dumneavoastra dar pentru mine uriasa,poate aveti vreo idee de unde sa scot atatia bani.

  13. Stimate domnule Traian Basescu

    Sunt un fost cadru militar, in prezent pensionar. Fac apel la dvs, pe aceasta cale, pentru a analiza cele prezentate mai jos si a le corecta, daca considerati ca sunt bine argumentate, inainte de a se comite o mare greseala prin intrarea in vigoare a legii unitare a pensiilor.

    A) Referitor la proiectul in dezbatere al legii privind sistemul unitar de pensii publice, va transmit urmatorul punct de vedere:

    1) Proiectul in dezbatere nu are nici o legatura cu militarii din structurile de aparare, ordine publica si siguranta nationala, din totdeauna in afara sistemului public de pensii : in consecinta, este absolut necesara sustinerea propunerii privind eliminarea din proiect a prevederilor referitoare la militari si casele sectoriale de pensii , intrucat:

    – sistemul pensiilor militare din Romania nu a fost niciodata si nici in prezent nu este ” un sistem contributiv” si conform art. 5 alin. (2) din Legea nr. 164/2001, fondurile necesare pentru plata pensiilor militare de stat se asigura de la bugetul de stat ”, si nu de la bugetul asigurarilor sociale de stat;

    – recalcularea pensiilor militare in plata intra in contradictie cu principiul contributivitatii prevazut in proiectul supus dezbaterii la art. 2 lit. c), conform caruia “fondurile de asigurari sociale se constituie pe baza contributiilor datorate de persoanele fizice si juridice participante la sistemul public de pensii, drepturile de asigurari sociale cuvenindu-se in temeiul contributiilor de asigurari sociale platite “.

    Drept urmare, militarul nu este, in intelesul art. 3 alin (1) din proiectul legii, nici asigurat in sistemul public de pensie – “persoana fizica pentru care angajatorul este obligat sa retina si sa plateasca contributia individuala de asigurari sociale” si nici contribuabil – “persoana fizica sau juridica care plateste contributii de asigurari sociale sistemului public de pensii (la trecerea in rezerva asa-numita “pensie” ar trebui denumita altfel, renta, solda rezervistului…).

    Imi exprim totusi stupoarea ca proiectul supus dezbaterii este in totala contradictie cu prevederile art. 35 cap. IV din recentul proiect al salarizarii unitare, trecut prin parlament prin asumarea raspunderii guvernului, potrivit caruia “prevederile referitoare la calcularea, retinerea si virarea contributiilor pentru asigurari sociale de stat nu se aplica cadrelor militare in activitate…”

    – recalcularea pensiilor militare in plata intra in contradictie si cu principiul obligativitatii (art. 2 lit.b), potrivit caruia ”persoanele fizice si juridice au obligatia de a participa la sistemul public de pensii, drepturile de asigurari sociale exercitandu-se corelativ cu indeplinirea obligatiilor “.

    In consecinta, dreptul la pensie PENTRU MILITARI s-ar putea deschide doar pentru cei care intra in sistem odata cu eventuala intrare in vigoare a acestei legi si numai dupa indeplinirea lunara a obligatiilor, pe parcursul intregului stagiu de cotizare, la implinirea varstei standard de pensionare.

    Alegatia potrivit careia pana in prezent statul este cel care a ”contribuit “ in locul militarilor la bugetul asigurarilor sociale de stat si, in consecinta, principiul contributivitatii ramane aplicabil, nu se sustine, deoarece bugetul de stat, alimentat de catre toti contribuabilii, nu se confunda cu bugetul MInisterului Apararii Nationale, in calitatea lui de angajator. Din acest punct de vedere, ceea ce se propune prin proiectul acestei legi nu reprezinta altceva decat inlocuirea transferului direct de fonduri de la bugetul de stat catre bugetul asigurarilor sociale de stat, prin Ministerul Apararii.

    2) Proiectul propus, reprezentand un veritabil atentat la siguranta nationala, nu are avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii: sunt vizate aspecte ce tin de siguranta nationala si obligatiile euroatlantice ale tarii, prin slabirea capacitatii de lupta in plan intern si extern. Cand a gresit Romania, atunci cand s-a aliniat tarilor membere NATO, in 2001, prin adoptarea unei legi a pensiilor militare sau acum, dupa nici 8 ani, cand actualii guvernanti vor sa ne “scoata” din NATO ….sau sa desfiinteze casa de pensii a armatei existenta inca de pe vremea lui Cuza ?

    Oriunde in lume un militar primeste solda, si nu un salariu negociat cu sindicatele, iar la trecerea in rezerva o pensie (renta), ambele de la bugetul de stat si nu de la bugetul asigurarilor sociale. Dupa o cariera militara sub juramant, plina de privatiuni, non stop la dispozitia natiunii, militarul roman s-ar alege cu o spoiala de pensie proportionala cu nr. de puncte adunat intr-un nr. limitat de ani, in baza unei “contributii” inexistente la bugetul asigurarilor sociale.

    3)Actualul sistem al pensiilor militare de stat este un sistem ocupational, ca in majoritatea tarilor member NATO si euroatlantice, ce se incadreaza in pilonul al 2-lea privind schemele ocupationale(profesionale) guvernate de Directiva 86/378/EEC, modificată prin Directiva 97/96/EC. Metodologia de calcul a pensiei nu se bazeaza pe principiul contributivitatii, acesta nefiind adecvat armatei structurata ierarhic.

    ****

    4) Persoanele ale caror drepturi la pensie au fost stabilite prin legi speciale, si ma refer in mod deosebit la militari, magistrati, politisti etc., fac parte din categoria persoanelor care pe parcursul intregii activitati nu au dreptul legal de a se asocia in organizatii sindicale, nu au dreptul la greva sau nu-si pot negocia contractul colectiv de munca. In baza celor afirmate, consider ca este necesara introducerea unor sporuri procentuale in functie de anii lucrati in aceste conditii, la punctajul realizat pentru calculul drepturilor de pensie.

    De asemenea, consider ca este o discriminare intre civili si militari in defavoarea cadrelor militare calculul punctajelor anuale in functie de solda de baza si nu din salariul brut lunar care este stipulat clar la art.3, alin.1, pct.n din proiectul de lege.

    ****

    La Art.63 (4) al Legii privind sistemul unitar de pensii publice, cuantumul pensiei anticipate partial, prin diminuarea cuantumului pensiei pentru limită de varstă cu valoarea enormă de 0,75% pentru fiecare lună de pensionare conduce la situatii aberante, ca de exemplu:

    Cazul 1 – o persoana care a contribuit timp de 35 ani la sistemul public de pensii si care se pensionează anticipat partial cu 5 ani (adica 60 luni) mai devreme, va primi o pensie mai mica cu 60 x 0,75 % = 45 % din cuantumul pensiei pentru limită de varstă;

    Cazul 2 – o alta persoana care a contribuit timp de 15 ani la sistemul public de pensii si care se pensionează pentru limită de varsta primeste o pensie mai mică cu 43 % decat pensia pe care ar primi-o dacă ar fi contribuit timp de 35 ani la sistemul public de pensii si s-ar pensiona pentru limită de varsta.

    Asadar, cei care au contribuit timp de 15 ani la sistemul public de pensii va primi o pensie mai mare cu 2 % decat cei care au contribuit timp de 35 de ani la sistemul public de pensii !!!

    Cum este posibil asa ceva, unde este echitatea, cum se respectă principiul contributivitatii in acest cazuri alese la intamplare ? Se pot da o multime de alte exemple asemanatoare. Aceasta distorsionare grava a principiului contributivitatii provine de la valoarea enormă de diminuare a cuantumului pensiei anticipate partial preconizata a fi 0,75 % pentru fiecare lună de anticipare.

    Ce rau au facut militarii, jandarmii, pompierii si politistii, oameni buni? De ce nu s-au facut militari, jandarmi, pompieri si politisti cei care ne critica, daca sunt atatea “avantaje” in sistemul militar? Cine are dreptul sa arunce cu noroi in cariera militara si sa ne invrajbeasca unii impotriva altora?

    Cei care au elaborat proiectul de lege s-au uitat prin legislatia europeana care reglementeaza salariile si pensiile militarilor? In noul proiect nu se mai aminteste nimic de Meritele Militare cls.I/cls.II/cls.III, care se castiga de personalul militar cu mare greutate si cu multe privatiuni suportate cu greu chiar si de membrii familiei.

    Este o eroare care, in opinia mea, trebuie sa fie reanalizata. Un subofiter, dupa 35 ani de vechime( lucrati in conditii speciale si deosebite) iese la pensie la 55 de ani cu 1.600-1.900 lei. Un colonel(comisar sef) dupa 35 ani de vechime (lucrati in conditii speciale si deosebite) iese la pensie la 55 de ani cu 2.600-2.900 lei. De ce mass-media nu solicita date exacte de la casele de pensii ale sistemului militar, acolo unde se pot edifica clar asupra cuantumurilor pensiilor militare? EU nu cred ca dumneavoastra considerati ca sunt pensii “nesimtit” de mari.

    Daca doriti, aruncati o privire si pe o statistica care va arata clar ca doar 60% din militarii pensionati apuca sa treaca de varsta de 62 de ani. Oare de ce? Poate din pricina “avantajelor” invocate de majoritatea mass-media. Va imaginati un militar, jandarm, pompier sau politist ce randament va avea in executarea misiunilor si sarcinilor de serviciu la 60 de ani?

    ****

    Va sugerez a dispune simularea recalcularii unor diverse pensii militare spre a fi prezentate initiatorului si, eventual, mass -media pentru a argumenta dezechilibrele si imposibilitatea aplicarii proiectului de lege intr-un sistem ierarhizat cum este armata. Spre exemplu, pensia unui maior, selectionat in armata de la 14 ani, disponibilizat cconform nevoilor de restructurari ale armatei la varsta de 40 ani, se va calcula pe baza unei”contributii” virtuale de aproape 20 de ani. Rezulta un punctaj lunar, pe ansamblul anilor de activitate, in jur de 1,5 – raportul solda per salariu mediu pe economie – care, inmultit cu 20 ani contributie si impartit la 30 – stagiul complet de cotizare – dau un punctaj mediu anual egal cu 1, adica aprox. 700 LEI PENSIE. INCREDIBIL !!!…DUBLUL PENSIEI SOCIALE MINIME !!! A se compara cu ierarhia legii unitare de salarizare.

    Daca se tot vorbeste in proiect despre contributii virtuale, inexistente la bugetul asigurarilor sociale – pensiile militarilor avand ca sursa bugetul de stat – propun sa se prevada marirea virtuala a stagiului de cotizare a disponibilizatilor din armata cu diferenta de ani pana la varsta standard de pensionare, luand in calcul in aceasta perioada cuantumul ultimei solde brute, sau in cazul recalcularii pensiilor in plata, cuantumul ultimei pensii brute. In situatia pensiilor in plata ale disponibilizatilor cu ordonanta nr. 7 , perioada de pana la implinirea varstei standard de pensionare trebuie considerata stagiu de cotizare, in caz de recalculare.

    B) Legea privind interzicerea cumului pensiei cu salariul nu contine intentionat mentiunea Curtii Constitutionale potivit careia sunt exceptate de la aceste prevederi persoanele pentru care durata mandatului este stabilita expres prin Constitutie (adica toata clientela politica a lui Basescu). Decizia CC este valabila, dar “ascunsa” de opinia publica, pentru ca aceasta sa nu ia pozitie fata de minciunile Guvernului. Basescu a reusit sa impuna aceasta exceptie de la lege pentru a se asigura ca trece de CC (Membrii CC sunt vizati de exceptie!). De aceea, va rog sa faceti cunoscut opiniei publice aceasta nedreptate! Ce economii mari face executivul, daca sunt exceptati de la lege cei care au pensiile si salariile cele mai mari dintre bugetari?

    Asigurandu-va de intreaga mea consideratiune, va rog sa acceptati, domnule Traian Basescu, expresia sentimentelor mele respectuoase.

    Col(r) Titulescu Mihai

    __________________________________________________

  14. dl presedinte ce aviz aveti nevoie pentru a gratia un om bolnav grav aveti certificatele medicale nu lipseste decit mila dumneavoastra de a salva o viata un om cu 2 copii condamnat nevinovat Pentru 2 ani cit are de facut 8 luni executate deja nu mai rezista in jilava operat o data de by pass are nevoie de a doua operatie datii dreptul la viata sa-si creasca cei 2 copii PUTETI NUMAI DUMNEAVOASTRA SA SALVATI VIATA UNUI OM VA ROG PINA NU E PREA TIRZIU PENTRU A PUTEA FACE CEVA PENTRU BOLILE LUI SE NUMESTE TOMA BARBU DANIEL VA ROG AVETI MILA

  15. Domnule presedinte am o intrebare la d-voastra, dar nu stiu daca aici imi puteti da un raspuns, totusi v-as ruga sa mi-l dati pe adresa mea de e-mail ca sa fie mai simplu.am o problema cu ajutorul social, parintii mei nu au mai primit banii si alimentele cuvenite de 3 luni si nu au alt venit deci e o problema grava in cazul lor pentru ca sunt bolnavi. as vrea sa imi spuneti ce sa fac sau cum sa procedez si la cine sa apelez sa ma ajute. mentionez ca sunt din jud tulcea si parintii locuiesc in satul sfistofca. va multumesc si astept raspuns.

  16. buna seara,domnule presedinte in primul rind va doresc un an nou prosper si multa sanatate,in al doilea rind ma confrunt cu o problema la care nu-i gasesc rezolvarea.Ne-am intors in tara anul trecut impreuna cu fam. din italia dupa aproximativ 15 ani traiti acolo,in primul rind problema este caci aici nu gasesti de lucru,sintem din sighisoara jud. mures.deci este foarte greu,iar in al doilea rind avem o problema cu preschimbarea permisului de conducere al sotului meu ,care este expirat,precizez ca este facut in italia,am fost si am depus dosarul ,am intocmit cele necesare,dupa care am primit o dovada de circulatie valabila 3 luni,in toata aceasta perioada nu am primit nici un raspuns,nu ne da nimeni nici o explicatie!!!,cind am fost pentru prelungirea dovezii au zis ca nu se poate,trebuie sa asteptam pina vine din italia raspunsul della ambasada,dar in tot acest timp el nu poate circula cu masina,deci vreau sa spun ca poate sa dureze si 6 luni,un an,dupa cite am inteles,dar chiar nu este nici o lege pentru aceste cazuri?!astept un raspuns daca se poate,va multumesc mult. MULT SUCCES…..CU RESPECT.DANA STROIA

  17. Buna ziua,d-le presedinte.Nu ma prea pricep la cuvinte dar ma roade ceva de multa vreme,de ce nu ajutati agricultura si taranii sa traiasca si ei din nou ,sa aiba un loc de munca?Dupa mintea mea as face in felul urmator:daca oamenii care au paminturi primite dupa revolutie si nu le pot lucra,dumneavoastra ati putea sa infiintati mici ferme cu ajutorul primariilor din fiecare sat punindule la dispozitie tot ce le trebuie pentru a lucra pamintirile ,bineinteles si cu ajutorul fondurilor europene si ati imparti profiturile,de exemplu Statul ar lua 50 la suta,oamenii care lucreaza in ferme ca sa aiba salarii 20 la suta iar proprietarii care au fost de acord sa va dea paminturile sa le lucrati 30 la suta .Astfel au si taranii locuri de munca ,are si statul productie itnerna si nu trebuie sa mai importam si proprietarii de terenuri primesc bani dupa pamintul lor fara sa faca mai nimic. Oricum sint prea multe terenuri care nu sint lucrate de ani de zile.Daca nu spun bine cititi dumneavoastra printre rinduri si poate va vine vreo idee mai buna .Eu una m-am saturat sa maninc legume scumpe si fructe gust din import si prea scumpe,daca faceti sere putem sa avem si noi iarna tot ce ne trebuie.Bineinteles trebuie sa si vreti sa porniti ceva .Va multumesc,de cind v-am vazut primar al Bucurestiului mi-am zis in gind acest om ar trebui sa conduca Rominia sa speram ca pina la urma nu ne veti dazamagi,mult succes in continuare.

  18. Buna ziua Domnule Presedinte! Sunt un om obisnuit care de 6 luni imi tot caut de munca si nu gasesc, prietena mea cu facultate nu isi gaseste nici ea in domeniul ei, lucreaza la o croitorie care ii da mediul minim pe econonie. Din bani astia nu ne ajunge sa traim. Suntem tineri eu, am 25 de ani si stau acasa ca un pensionar pt ca nu gasesc nimic de munca nici ca muncitor necalificat. va rog mult sa creati locuri de munca fabrici ca sa putem lucra si noi tineretul.maine poimane ne trezim ca avem 40 de ani si nu o sa avem nici un venit la batranete.
    Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*