TBI, creditorul „phygital” cu cea mai rapidă creștere din regiunea Europei de Sud-Est, continuă să își consolideze prezența în România și oferă clienților soluții bancare complete în cea mai modernă sucursală bancară din Timișoara. Consolidarea face parte din strategia TBI Bank de a construi o prezență puternică în marile orașe regionale din România și de a fi mai aproape de clienții săi cu soluții bancare și consiliere financiară care să răspundă nevoilor lor actuale.
TBI oferă soluții complete de economisire și creditare accesibile într-un proces rapid și ușor atât online, cât și în sucursalele băncii. În noua sucursală din Timișoara, clienții pot accesa serviciile bancare complete ale TBI, pentru persoane fizice sau companii, de la constituirea de depozite cu dobânzi foarte atractive, printre cele mai mari de pe piață, și până la împrumuturi cu minimum de documente și un timp de aprobare foarte scurt, care să corespundă vitezei și calității serviciilor oferite de TBI în toată rețeaua sa „phygital”.
În România, TBI are 69 de sucursale, dintre care 12 TBI Bank cu o gamă completă de servicii, atât de economisire, cât și creditare, și 57 TBI Money, axate pe soluții și experiențe avansate de creditare.
Timișoara este un oraș caracterizat de o economie în dezvoltare și de un nivel de trai la standarde europene. Prin acest pas, banca își consolidează vizibilitatea și poziția în zona de vest a țării.
“După locația nou deschisă în Brasov, sucursala din Timișoara ne completează planurile de extindere în zona de vest, zona cu cea mai rapidă creștere economică din țară. Apropierea de clienți este foarte importantă pentru noi și susținem astfel nevoile acestora de consum, facilitându-le soluții de creditare rapidă și acces la servicii bancare de încredere”, spune Gergana Staykova, TBI Bank.
Sucursala din Timișoara este situată pe Piața Mărăști nr. 1-2 și se alătură sucursalelor deschise de TBI Bank în ultimele luni: Oradea, Craiova, Pitesti, Brașov, Cluj-Napoca. În plus, TBI intenționează să deschidă mai multe sucursale anul acesta în România pentru a fi mai bine adaptată la o economie care prezintă semne puternice de redresare pe măsură ce efectele pandemiei se atenuează.
Be the first to comment