Turiștii și constănțenii trebuie să țină cont de steagurile arborate în punctele de salvamar atunci când intră în apa mării.
Steagul roșu cu galben înseamnă că plaja este supravegheată de salvamari.
E bine de știut că atunci când sub steagul roșu cu galben este arborat:
Steagul roșu – scăldatul este interzis
Steagul galben – înotul nu este recomandat decât înotătorilor profesioniști
Steagul alb/negru (în carouri) – înotul este interzis, în zonă e permis doar accesul ambarcațiunilor/
Când nu este niciun steag de avertizare sau este doar steagul alb (opțional) e semn că avem liber la distracție.
Pe tot parcursul sezonului estival, aproximativ 120 de salvamari și personal de prim ajutor lucrează la capacitate maximă și veghează plajele din Constanța și Mamaia în program 08:30 – 19:30.
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
În ultimii ani, România a înregistrat o creștere semnificativă în ceea ce privește dezvoltarea tehnologică și digitalizarea. Acest trend s-a conturat în urma pandemiei de COVID-19, care a determinat multe […]
Companiile din România greșesc anual peste 30 de milioane de facturi din cauza procesării și prelucrării manuale a acestora. Este echivalentul a peste 5% din totalul facturilor procesate și prelucrate […]
Lansată la mijlocul lunii iulie, anul acesta, platforma de educaţie remedială NaradiX a constituit o soluție gândită de organizația Narada pentru recuperarea cursurilor pierdute în perioada cât școlile s-au aflat […]
Be the first to comment