Schimbare importantă pe piața integratorilor IT&C din România. METAMINDS anunță o nouă structură de conducere și atragerea unui profesionist de top

Ovidiu Ghiman. FOTO Confident PR

METAMINDS, unul dintre cei mai importanți integratori de soluții IT&C și experți în securitate cibernetică din România, anunță trecerea la un sistem dualist de administrare. În noua formulă, echipa de management este gândită să susțină atât portofoliul de clienți în continuă creștere, cât și planurile de expansiune ale companiei prin dezvoltarea unor noi linii de business și atragerea de investiții. Astfel, societatea va fi administrată – conform legilor în vigoare din România și actului constitutiv – de către un Consiliu de Supraveghere cu rol ne-executiv și un Directorat cu rol executiv.

Ovidiu Ghiman este unul dintre cei mai cunoscuți executivi români din sectorul de tehnologie și, în prezent, CEO & cofondator Rōnin, platforma de crowdfunding pentru start-up-uri care a reușit să atragă investiții de peste 1 milion Euro în decurs de 1 an de la lansare. Acesta vine la vârful structurii de conducere METAMINDS într-un rol ne-executiv, în calitate de Președinte al Consiliului de Supraveghere, aducând în companie peste 24 de ani de experiență și performanțe în poziții de top, în companii internaționale. În același timp, aduce experiența dobândită în procesele de atragere de finanțări pentru companii aflate în dezvoltare accelerată.

”Nivelul ridicat de profesionalism al oamenilor și valorile METAMINDS m-au convins să mă alătur echipei, cu expertiza și experiența pe care le dețin. Este o schimbare majoră pentru companie, care își redefinește modul în care gestionează guvernanța corporativă și plănuiește să atragă finanțare pentru implementarea planului ambițios de dezvoltare, definit de echipa de management. După 24 de ani de experiență operațională în companii mari, internaționale, îmi propun să susțin dezvoltarea organizației dintr-un rol ne-executiv, contribuind la buna guvernanță corporativă și gestionând procesul de atragere a finanțărilor necesare dezvoltarii companiei, într-un context de piață care oferă foarte multe oportunități. Am fost dintotdeauna un suporter al performanței și al excelenței, iar METAMINDS reflectă perfect aceste calități, esențiale pentru o companie de servicii în tehnologie. Ele sunt cu atât mai valoroase cu cât reprezintă rezultatul muncii, pasiunii și coeziunii unei echipe 100% românești, care a reușit, în scurt timp de la înființare, să devină un jucător important și respectat pe o piață extrem de competitivă, concurând cu succes companii IT cu tradiție.” – Ovidiu GHIMAN, Președintele Consiliului de Supraveghere METAMINDS.

Președintele Directoratului este Andrei Cruceru, care anterior a deținut poziția de Administrator Unic în perioada în care societatea a fost administrată în sistem unitar.

“Noua structură de organizare precum și competențele membrilor din echipa de conducere vor permite o creștere a performanței și a calității serviciilor pe care le livrăm. Ca întotdeauna, suntem poziționați pentru a raspunde promt și competent nevoilor clienților noștri, la standardele globale ale industriei, cât și planurilor noastre de dezvoltare și extindere a liniilor de business.” – Andrei CRUCERU, Președintele Comitetului Director & Cofondator METAMINDS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*