Petrica si Arca lui Noe

Cind ai copil care trece de varsta de 1 an incepi sa cauti in fiecare zi metode de a-i atrage atentia. Da, poti sa-l lasi sa se joace in fata casei sau poti sa-i stimulezi inteligenta cu jocuri fizice sau virtuale.

Mie mi se pare mult mai usor/util sa-mi educ copilul si cu jocuri de iPhone sau iPad, iar “Petrica si Arca lui Noe” este un exemplu foarte bun.

Aplicatia lansata de un developer roman vine in limba romana si este compatibila cu iPhone de la versiunea 3GS incoace, iPod touch si iPad. De fapt, orice device cu iOS 4.3 sau mai nou.

Copilul tau poate sa invete despre animalele din Arca lui Noe (motivul oarecum religios este un pretext pentru invatare mai facila). Aplicatia / jocul vine cu peste 55 activitati educationale organizate in 16 module. Si ca sa intelegi mai bine cu ce ai de a face, uite un video.

boio.ro pune la bataie 6 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Petrica si Arca lui Noe” pe boio.ro http://is.gd/vgTnkj “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt alesi prin tragere la sorti pe 8 septembrie 2013.

Update: Castigatorii sunt: @MileaMadalin, @gonzalles76, @Deltady, @vacosmin, @MariusMicsa si @sergiudodis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

  1. Eu cred ca jocurile clasice gen lego sau acelea cu piese mari de diferite forme care trebuiesc introduse in anumite fante dezvolta un copil de 1000 de ori mai bine decat un ecran colorat din care nu cred ca intelege mare lucru. un display sau un calculator nu o sa poata sa inlocuiasca niciodata momentele pe care un copil trebuie sa le petreaca cu un parinte in primii ani din viata, fara a avea consecinte asupra psihicului acelui copil. eu am atins un pc pe la varsta de 12 ani, iar primul pc l-am avut la aproximativ 15 ani. consider ca m-am dezvoltat normal, sunt adeptul tehnologiei si sunt destul de descuiat la minte ca sa stiu cum sa o folosesc, insa nu sunt de acord cand vad un copil de 6 ani ce se joaca pe un ipad. pana la urma fiecare isi educa copilul cum doreste si cum crede ca este bine, insa aceste dezvoltari tehnologice si societatea care nu ne mai da deloc timp si pentru noi duc la cresterea numarului de cazuri de autism la copii..

  2. @ionut eu de exemplu nu am avut posibilitati de lego sau alte chestii, eu ma jucam cu masinute de plastic si cuburi tot de plastic. Prima data am pus mana pe un calculator HC 96 cu dischete si jocuri cu casete de casetofon, iar un calculator am avut abia prin 2000 cand am intrat la liceu. Din pacate lumea in care traim sa invarte in jurul tehnologiei si un copil din ziua de astazi asimileaza mult mai repede informatiile decat o faceam noi. Un exemplu e nepoata mea la 3 ani daca ii deschideam youtube isi punea singura video cu alba ca zapada luandu-se dupa poze si stiind ca da de 2 ori click acolo si apare zana.
    Fiecare isi va educa copilul dupa propriile reguli, asa voi face si eu probabil din decembrie cand se va naste baiatul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*