Ce faci când e trecut de ora 22 și ai nu ai mâncat de seară pe acasă pentru că ești pe drumuri? Treci pe la McDonald’s. Faptul că găsești ceva nou în meniu… e un bonus!
Înainte de orice, trebuie să vă spun că nu credeam că la McDrive-ul din Constanța sunt, la ora 22.00, peste 30 mașini la coadă într-o zi de marți. Iar coada aia merge atât de greu… încât am parcat și m-am dus direct în restaurant.
Mănânc rar la Mac și, atunci când ajung, o fac doar pentru că este singurul fast-food pe o rază de 2 km și știu că mâncarea nu are maioneză multă. În rest, prefer aceste restaurante din Constanța.
Scriu și mai rar despre ce e pe la Mac, pentru că, de obicei, nu ies din meniul Dublu Cheese cu Sprite sau Ice Tea.
Introducing… cartofii prăjiți cu Sos Western și Sos de brânză
McDonald’s are, în perioada asta, două feluri de cartofi prăjiți care sună cel puțin interesant: unii cu Sos Western și ceapă prăjită și alții cu Sos Western și Sos de Brânză. Mi-am luat de cei fără ceapă pentru că cei cu brânză îmi aduceau aminte de Cheese Fries pe care îi mâncam în USA.
Vin într-o cutie de carton subțire și nu sunt altceva decât niște cartofi prăjiți normali de Mac peste care angajatul pune 2 sosuri din niște sticluțe de plastic. Costă cam 7 lei, sau, dacă iei și un meniu, plătești 2,70 lei în plus.
Sosul de brânză e unul asemănător cu cel de la Nachos de cinema: moale, lichid chiar și cu gust de cascaval. Pare să fie cald când e pus și apoi se răcește și se întârește pe cartofii prăjiți.
Sosul Western e chestia noua. Are gust de sos BBQ, dar e picant. Combinația cu cel de brânză și cu sarea de pe cartofi e una inedită și cred că merită încercat.
Cartofii aceștia vin cu o linguriță de plastic, ambalată, pentru că altfel nu prea poți să-i mănânci. Întâmplător, pentru că am luat un meniu mare, am primit și o sticlă de 1,5L de Coca Cola Zero. Cool stuff!
Be the first to comment