DevTalks, cea mai mare conferință dedicată profesioniștilor IT din România, organizată de Catalyst Solutions, revine în format fizic pe 21 și 22 iunie, la Romexpo, Pavilion B1. La eveniment sunt așteptați 3500 de profesioniști IT&C si 50 de companii renumite din Industria Tech. În premieră la DevTalks, participanții se pot bucura de Gaming Stage, cu speakeri profesioniști din aria de dezvoltare cod jocuri video si design. 110 speakeri internaționali și locali vor urca pe cele 14 scene din cadrul conferinței printre care se regăsesc nume sonore de la Netflix, Inc. Google Cloud, Microsoft, The Lego Group, Amazon Web Services, GitLab, iar lista continuă.
Pasionații de tehnologie vor putea beneficia de o experiență 360 în cele două zile de eveniment. Cei prezenți vor putea participa la sesiunile ce vor avea loc pe cele 14 scene și vor avea acces la o zona expozițională care se va transforma într-un cadru vibrant de schimb de idei cu peste 50 de parteneri de top din Industria Tech.
În cadrul ediției cu numărul 10 vor fi lansate 4 zone noi cu un impact puternic în comunitate: Grow your Idea (zonă dedicată start-up-urilor sau ideilor care pot avea impact in piața tech), Diversity Area (abordează subiectele de discuție de la ora actuală, pornind de la diversitate culturală până la egalitate în lumea STEM), Mobility Area (despre progresul în mobilitatea urbană, smart city și ce proiecte are București în curs de dezvoltare) și EduTech Area (zonă dedicată copiilor cu vârste între 6 și 16 ani, care vor să se inițieze în programare).
“DevTalks România este un eveniment de talie internațională, iar anul acesta ni se alătură o lista impresionantă de speakeri internaționali și locali, precum și giganți din Industria Tech. Revenim la Romexpo, într-un spațiu de 11.000 mp, cu perspective noi și concepte dedicate inovației din Industria IT, educației și mobilității. Peste 50 companii partenere vor urca pe scenele DevTalks și vor prezenta proiecte, provocări și soluții din industrie. Pot afirma cu certitudine că DevTalks are un impact major în Industria IT din România și ne bucurăm de încrederea unei comunități de peste 40.000 developeri și profesioniști IT.”- Roxana Sluser, Project Manager @DevTalks.
3500 de specialiști și pasionați de industria IT vor participa la sesiunile care vor avea loc pe cele 14 scene în format fizic: Java, Web, Mobile, Women in Tech, Big Data&Cloud, DevLead, Future of Engineering, DevOps, QA & Testing, Cybersecurity, Product World și Gaming. Cea din urmă este inclusă în premieră pe agenda celei de-a doua zi de eveniment (22 iunie) unde vor fi discutate ultimele tendințe din gaming.
Printre sesiunile confirmate deja se numără:
„DevOps at Netflix” – Tejas Chopra, Sr. Software Engineer @Netflix, Inc. pe Main Stage, 22 iunie.
„Netflix este un lider global în streaming video și a fost dintotdeauna cunoscut în Silicon Valley pentru elementul său cultural.
În această sesiune, participanții vor afla despre modul în care Netflix se raportează la DevOps, despre felul în care cultura noastră pătrunde în mentalitatea colectivă în ceea ce privește practicile Agile și DevOps.”
„Enhancing Flight Safety in Risk-Averse Systems through AI, ML, and IoT Integration” – Syed Rehan, Sr. IoT Developer Evangelist @Amazon Web Services, pe Main Stage, 21 iunie.
„În industria aviatică, siguranța pasagerilor și a echipajului sunt prioritatea principală. Prin integrarea inteligenței artificiale (AI), învățarea automată (ML) și Internet of Things (IoT), industria e pregătită să facă progrese mari în ceea ce privește siguranța zborurilor. Aceste tehnologii au potențialul să ofere monitorizare în timp real și întreținere predictivă, reducerea erorilor umane și îmbunătățirea gestionării generale a riscurilor.”
„Sustainability is eating IT – What we can’t do today” – Max Körbächer, Co-Founder and Cloud Native Advocate @Liquid Reply – pe scena Big Data & Cloud Storage, 21 iunie.
„Sustenabilitatea este un obiectiv tot mai des întâlnit în aproape toate industriile. Acum este timpul pentru IT, dar computerele (în cloud) care țin cont de amprenta de carbon sunt într-un stadiu incipient. Max va arăta provocările cu care trebuie să ne confruntăm și acțiunile ce pot fi luate pentru a-ți optimiza calculatoarele și infrastructura. E necesar să ne concentrăm pe eficiență, utilizarea și reducerea resurselor.”
Be the first to comment