de un an, de cind am pelcat din constanta, aveam in minte o carciuma si mai ales celebra lor pizza. am fost fan al lor si ii recomandam tuturor. la citeva zile dupa ce am revenit in tara am mers la o pizza si la o portie de midii pane si am avut parte numai de surprize neplacute.
in restaurantul “la Scoica”, pentru ca despre el e vorba e plin de fum. oamenii sunt la limita legii cu delimitarea spatiilor de fumatori si nefumatori. nefumatorii sunt ascunsi intr-un colt, iar fumul din toata carciuma se revarsa in valuri catre ei. dar eram acolo pentru mancare asa ca am ignorat acest aspect.
chelnerul parea tinar si nepriceput. am ignorat si asta. e treaba lui daca stie sa munceasca pentru bacsis sau nu.
mancarea a venit destul de repede. celebra pizza avea insa un blat semi-transparent, parea veche si reincalzita si nu avea pe ea decit jumatate din ingredientele pe care ar fi trebuit sa le aiba. cartofii prajiti aveau cel putin 10 ore de la prima prajire iar pastele si puiul aveau un gust ciudat.
uite asa isi pierde “la scoica” clientii. data viitoare merg la marco polo. am uait lucruri bune despre ei. daca o dau si ei in bara va mai povestesc.
apropo, cind am iesit de la Scoica am vazut ca megalos si-a construit ditamai … cladirea. frumos arabjata dar cam goala. poate ca in weekend o sa fie mai plina…
1 Trackback / Pingback